مقررات عمومی مشارکت

فرم مقررات پذیرش عمومی

عنوان: شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه)

زمان: 19 الی 22 مردادماه 1403

مکان: تهران- بزرگراه چمران - محل دائمی نمایشگاههای بین المللی ایران

برگزار کننده: شرکت برنامه ریزی و نمایشگاهی بانیان امید

آدرس: تهران، محل دائمی نمایشگاههای بین المللی ایران، طبقه زیرین سالن 5

تلفن: 02174501000

پست الکترونیک:  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

وبسایت: www.banian.ir   www.iranfinex.org   www.fairs-global.com

تعاریف:

1- مشارکت کننده/ شرکت کننده/ غرفه دار: کلیه تولید کنندگان، صاحبان صنایع، شرکتها، واحد ها ، سازمانها و تشکلهای صنعتی ، بخش خصوصی و دولتی داخل و خارج که در ارتباط با موضوع نمایشگاه فعال هستند و طی تکمیل مراحل ثبت نام در این نمایشگاه فضای نمایش به آنها اختصاص می یابد.

2- برگزارکننده: شرکت یا سازمانی که عهده دار برنامه ریزی و برگزاری نمایشگاه می باشد.

3- مجری: شرکت یا سازمانی که به واسطه قرارداد با برگزارکننده عهده دار اجرای نمایشگاه می باشد.

4- غرفه ساز: شرکت هایی که براساس ضوابط شرایط ساخت غرفه را احراز نموده و مورد تایید برگزارکننده می باشند.

قوانین و مقررات مشارکت:

5- اسناد مربوط به مشارکت تا 30 روز قبل از افتتاح نمایشگاه، به همراه مستندات پرداخت 100% کل هزینه اجاره غرفه به برگزارکننده تسلیم شود. چنانچه تا قبل از تاریخ مذکور سالنهای تحت پوشش توسط مشارکت کنندگان تحت پوشش کامل قرار گرفته باشد، برگزارکننده مسئولیتی در قبال درخواستهای دریافتی نخواهند داشت.

6- کلیه شرکت کنندگان و غرفه سازان می بایست با آگاهی و رعایت کامل مقررات شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ج.ا.ایران اقدام به مشارکت و ساخت غرفه در نمایشگاه نمایند.

7- مشارکت کننده می بایست صرفا محصولات یا خدمات خود را در معرض دید قرار دهند و حق ارائه محصولات یا خدمات شرکت های دیگر را ندارد.

8- برگزارکننده حق پذیرش یا رد فرمهای درخواستی مشارکت را برای خود محفوظ میدارند.

9- مشارکت کننده بدون کسب موافقت برگزارکننده، مجاز به واگذاری غرفه تخصیصی به مشارکت یا شخص ثالث نمی باشد.

10 در صورت انصراف مشارکت کننده از شرکت در نمایشگاه، تا دو ماه قبل از افتتاح بیست و پنج درصد از کل مبلغ اجاره بهای غرفه و خدمات به عنوان خسارت کسر و الباقی به مشارکت کننده برگشت داده خواهد شد.

تبصره: در صورت عدم رعایت مدت مقرر در این بند کل مبلغ اجاره بهاء غرفه و خدمات به عنوان خسارت به برگزارکننده تعلق خواهد گرفت.

11- مشارکت کنندگانی که مایلند به نحوی کارکرد ماشین آلات خود را به صورت عملی نمایش دهند و یا به هر نحوی نیاز به برق بیشتر از حد متعارف را دارند باید قبلا با اعلام کتبی (فرم درخواست برق)، میزان برق مصرفی را به اطلاع برگزارکننده رسانده و موافقت برگزارکننده را کسب نمایند. در هر حال مشارکت کننده مسئول جبران کلیه خسارات ناشی از کارکرد ماشین آلات خود به شخص ثالث یا برگزارکننده می باشد.

12- وسایل تبلیغاتی مشارکت کننده باید در داخل محدوده غرفه اختصاص یافته ارائه شود، نصب هر گونه وسایل تبلیغاتی، پلاکارد، تابلو، پرچم، بروشور و غیره خارج از محدوده غرفه تنها پس از کسب موافقت کتبی برگزارکننده و پرداخت هزینه های مر بوطه امکان پذیر می باشد.

13- مسئولیت حفظ و نگهداری کالا در ساعات بازدید و ایام قبل از افتتاح و بعد از اختتامیه نمایشگاه به عهده مشارکت کننده بوده و پس از پایان کار روزانه نمایشگاه در ساعت غیر بازدید که دربهای سالن قفل و پلمپ می گردد، حفظ و نگهداری کالا به عهده واحد حراست محل برگزاری خواهد بود.

14- صاحبان ماشین آلات سنگین در زمان ثبت نام موظف به هماهنگی کامل برای نحوه حمل ماشین آلات به غرفه مربوطه حداکثر تا 3 هفته قبل از افتتاح نمایشگاه با برگزارکننده می باشد، در غیر اینصورت چنانچه امکان انتقال دستگاه مربوطه به محل غرفه موجود نباشد مسئولیتی بر عهده برگزارکننده نخواهد بود.

15 نگهداری و انباشت مواد اشتعالزا در داخل سالن ممنوع است.

16- جهت حفظ حقوق بازدیدکنندکان، مشارکت کننده مجاز به تعطیل کردن غرفه خود در ایام نمایشگاه نمی باشد و می بایست در طول دوره برگزاری در محل غرفه اختصاص یافته حضور داشته و محصولات و خدمات خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قراردهد، در غیراینصورت مشارکت کننده مشمول جریمه عدم حضور خواهد شد.

17- فروش کالاهای ارائه شده در غرفه ها در دوران برگزاری نمایشگاه ممنوع است. مذاکره و انعقاد قرارداد فروش در دوران نمایشگاه بلامانع بوده لیکن انتقال کالاهای نمایشی به خارج از غرفه پیش از اتمام نمایشگاه ممنوع می باشد.

18- پوشش خانم ها و آقایان تحت هر عنوان (غرفه دار و متصدی) می بایست متناسب با غرف اسلامی باشد.

19- غرفه های ریالی و ارزی به صورت مجزا برپا خواهد شد. مشارکت کنندگانی که دو غرفه ریالی و ارزی را همزمان درخواست نموده اند، لازم است غرفه ها را مجزا از هم و مستقل برپا نمایند بطوریکه در طول مدت نمایشگاه غرفه ها از هم قابل تشخیص باشند.

20- عرضه و نمایش هر گونه کالا ، پوستر ، تابلو و بروشور کارت ویزیت و ... برای معرفی محصولات و برندهای خارجی در بخش داخلی ممنوع و در صورت عدم رعایت ، طبق مقررات ، هزینه مشارکت بر اساس تعرفه مصوب شرکت کنندگان خارجی و بصورت ارزی (بعلاوه 9% مالیات بر ارزش افزوده تعرفه ارزی نمایشگاه) و جرایم و عوارض مربوطه محاسبه و مشارکت کننده موظف به پرداخت آن خواهد بود.

21- ارائه کالا و قطعات منفصله خارجی در غرفه مستقلی که جهت معرفی خدمات پس از فروش درخواست می گردد، ممنوع می باشد. بدیهی است در صورت اقدام، هزینه فضای تحت پوشش غرفه مربوطه کلاً بصورت ارزی محاسبه خواهد شد.

22- حداقل متراژ غرفه ارزی و یا ریالی داخل سالن 12 مترمربع و فضای باز 30 مترمربع می باشد.

23- برگزاری هر گونه مسابقه ، قرعه کشی و یا مراسم متفرقه بدون هماهنگی و مجوز کتبی ستاد برگزاری ممنوع است.

24- مشارک کنندگان موظف هستند تا اتمام ساعت کار نمایشگاه و قبل از خروج بازدیدکنندگان غرفه خود را ترک ننموده و قبل از بسته شدن درب سالن نماینده ایشان داخل غرفه حضور داشته باشد.

25- حفاظت و مراقبت از تمامی محصولات و اموال شخصی غرفه داران از قبیل: دوربین فیلم برداری و عکاسی، ویدئو، لپ تاپ، تلفن همراه، وجه نقد، اسناد و مدارک، کیف دستی و ... برعهده ایشان بوده لذا توصیه می شود از قراردادند آن ها در دسترس و بر روی کانترها جداً خودداری نمایند. به مشارکت کنندگان محترم توصیه می شود وسایل ارزشمند از قبیل لپ تاپ، وجه نقد، دوربین و ... در پایان هر روز همراه خود از غرفه خارج کرده و روز بعد با خود به غرفه بیاورند.

26- در صورت بروز هرگونه حادثه، اتفاق و تصادفات احتمالی برای کارگران و نیروهای اجرایی و پرسنل خود، از هنگام ورود به محل نمایشگاه و در زمان انجام عملیات اجرایی ساخت، نصب و جمع آوری غرفه، تمام مسئولیت ها بر عهده مشارکت کنندگان بوده و برگزارکننده هیچگونه مسئولیتی در این زمینه نخواهد داشت.

27- با توجه به اینکه مسئولیت غرفه و کالاهای غرفه داران تا زمان بسته شدن درب سالن ها به عهده غرفه دار می باشد حضور نماینده ایشان در زمان چیدمان غرفه ها تا بسته شدن درب های سالن و در خاتمه نمایشگاه از زمان باز شدن درب سالن ها تا جمع آوری و خروج کامل تجهیزات در غرفه الزامی است.

28- مشارکت کنندگانی که قصد ساخت غرفه با طرح دلخواه دارند ملزم به بهره گیری از غرفه سازان دارای مجوز غرفه سازی و مورد تایید برگزارکننده میباشند.

29- مشارکت کنندگانی که قصد ساخت غرفه با طرح دلخواه دارند ملزم به پرداخت تضمین حسن انجام کار و جمع آوری تجهیزات غرفه سازی جهت صدور مجوز غرفه سازی به برگزارکننده میباشند. بدیهی است در صورت عدم ایجاد خسارت مبلغ مذکور بعد از نمایشگاه عودت خواهد شد.

30- مشارکت کنندگانی که قصد ساخت غرفه با طرح دلخواه دارند می بایست درخواست غرفه سازی را حداکثر تا ۱۰ روز قبل از افتتاح ارسال نمایند. پس از تاریخ ذکر شده ستاد برگزاری از پذیرش، بررسی و تایید طرح های اجرایی معذور خواهد بود. در صورت عدم مراجعه پیمانکار غرفه سازی مشارکت کننده تا روز یاد شده، غرفه شرکت بصورت پیش ساخته توسط برگزارکننده تجهیز خواهد شد و مشارکت کننده ملزم به پرداخت هزینه مابه التفاوت خواهد بود.

31- شروع عملیات غرفه سازی ۳ روز قبل از افتتاح نمایشگاه می باشد و تا پایان ساعت اداری یک روز قبل از افتتاح درب های سالن بسته خواهد شد و پیمانکار غرفه ساز موظف است کلیه وسایل غیرقابل استفاده از قبیل نخاله های ساختمانی، جعبه های خالی و ... را یک روز قبل از شروع نمایشگاه از محوطه خارج نماید.

32- در صورت ورود هرگونه خسارت برای غرفه های پیش ساخته، تاسیسات، سالن ها و یا فضای باز نمایشگاه، مشارکت کننده موظف به جبران خسارت وارده خواهد بود. انجام هرگونه تغییرات اضافه در غرفه سازی فقط با اخذ تاییدیه برگزارکننده مجاز میباشد.

33- مشارکت کنندگان در صورت تمایل به فیلمبرداری و تهیه گزارش تصویری از غرفه میبایست مراتب را با معرفی پیمانکار خود کتباً جهت هماهنگی و اخذ مجوز لازم به ستاد برگزاری منعکس نمایند. از فعالیت افرادی که دارای مجوزهای لازم از ستاد برگزرای نباشند، ممانعت به عمل خواهد آمد. خواهشمند است جهت پیشگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی از سفارش فیلم و عکس به افرادی که بصورت متفرقه به غرفه مراجعه می نمایند، خودداری فرمایید.

34- حراست نمایشگاه به غیر از زمان پلمپ سالن ها در ایام برگزاری هیچگونه مسئولیتی در قبال اقلام موجود در غرفه ها مانند نمونه محصولات، وسایل شخصی، اقلام ، هدایای تبلیغاتی و غیره ندارد.

35- نصب و استفاده از هرگونه تجهیزات و یا وسایل که برای سایر غرفه داران ایجاد مزاحمت نماید یا هر موردی که سببب ازدحام بیش از حد بازدیدکنندگان یا مختل شدن نظم سالن و تردد گردد، ممنوع است.

36- غرفه داران می بایست از ایجاد هرگونه تشنج و جوسازی که موجبات بی نظمی در محیط نمایشگاه شود پرهیز نمایند در غیر اینصورت حراست مجموعه مجاز به تعطیلی غرفه خاطی بوده و غرفه دار مسئول تمامی خسارات وارده بوده و حق اعتراض و دادخواهی در این مورد نخواهد داشت.

37- مشارکت کنندگانی که بنا به تشخیص برگزارکننده (با توجه به نحوه مشارکت در ادوار گذشته و نیز مدارک ارسالی توسط مشارکت کننده) مشکوک به شمول تعرفه ارزی باشند بنا به درخواست برگزارکننده می بایست مبلغی به صورت چک به تاریخ روز ثبت نام به میزان بهای ارزی غرفه تحویل برگزارکننده نماید و در صورت نمایش کالا یا خدمات با منشا خارجی در غرفه برگزارکننده مختار و مجاز نسبت به برداشت مابه التفاوت هزینه مشارکت ارزی نسبت به ریالی از طریق نقد نمودن چک مذکور خواهد بود.

38- در طراحی کل نمایشگاه ( فضای سرپوشیده و باز) و تخصیص غر فه ها به مشارکت کنندگان، برگزارکننده با حفظ مصالح عمومی نمایشگاه ، و نیز حفظ حقوق سایر شرکت کنندگان ، دارای اختیار تام بوده و این مورد از طرف شرکت کنندگان مورد قبول می باشد.

39- با توجه به محدودیت سالن ها از جهت انطباق با درخواست کلیه شرکت کنندگان، اختیار کامل جانمایی با برگزارکننده بوده لذا برگزارکننده در صورت نیاز مجاز می باشد نسبت به جابجایی و یا افزایش و کاهش متراژ غرفه تا حدود 10 درصد اقدام نموده و این مورد از طرف شرکت کنندگان مورد قبول می باشد.

40- براساس مقررات شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران ، رعایت حجاب و حفظ شئونات اسلامی در طول مدت نمایشگاه الزامیست و در صورت بروز عدم رعایت موارد فوق توسط شرکت کنندگان یا پرسنل ایشان ، برگزارکننده یا مسئولین حراست محل برگزاری تهران مجاز به جلوگیری از ادامه فعالیت شرکت کننده و یا هر اقدام قانونی دیگر می باشند.

41- با توجه به لزوم احترام به حقوق مشارکت کنندگان در نمایشگاه، تعرض به حقوق دیگر مشارکت کنندگان و یا ایجاد مزاحمت برای ایشان مزاحمت صوتی، ممانعت از بهره گیری از فضای نمایشگاه، تعرض به حریم غرفه دیگران، تبلیغات منفی و امثال آن، برگزارکننده مجاز می باشد در مرحله اول به وسیله اخطار کتبی نسبت به متوقف نمودن موضوع اقدام نماید و در صورتی که موضوع بلافاصله برطرف نگردید برگزارکننده مجاز به قطع نمودن برق غرفه و در صورت نیاز متوقف کردن فعالیت مشارکت کننده اقدام نماید و این اقدام مورد تأیید مشارکت کننده می باشد.

42- کلیه کالاهای قابل ارائه در غرفه ها در صورتیکه مشمول قانون دریافت گواهینامه استاندارد اجباری باشند، رعایت این قانون در مورد آن الزامی می باشد و برگزارکننده و یا سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و نمایندگان ایشان می توانند از ارائه کالاهای مذکور بدون ارائه گواهینامه استاندارد در غرفه مربوطه جلوگیری نموده و یا اقدام به تعطیل فعالیت غرفه مذکور نمایند. بدیهی است در این صورت خسارتی از طرف برگزارکننده به شرکت کننده پرداخت نخواهد شد.

43- برگزارکننده مجاز به انجام عکسبرداری و فیلم برداری از غرفه نمایشگاهی می باشد.

نحوه پرداخت:

44- مشارکت کننده باید پس از دریافت تاییدیه شرکت در نمایشگاه از سوی برگزارکننده، نسبت به پرداخت 100% کل هزینه مشارکت اقدام نموده و مستندات پرداخت آن را همراه با فرم ثبت نام مهر و امضاء شده را تا 10 روز قبل از افتتاح نمایشگاه به ستاد برگزاری تحویل نمایند. هزینه تجهیزات اضافی، خدمات و تسهیلات مورد نیاز، باید هنگام ارائه درخواست تجهیزات یا خدمات جداگانه پرداخت گردد.

ساخت آماده سازی و آرایش غرفه:

45- کلیه شرکت کنندگان در صورت تمایل به تغییر نوع غرفه خود از غرفه باتجهیزات به غرفه بدون تجهیزات و یا بالعکس، حداکثر تا 30 روز قبل از افتتاح نمایشگاه مراتب را کتباً به برگزارکننده اعلام نمایند. در فاصله کمتر از 30 روز در این زمینه تغییری پذیرفته نخواهد شد.

46- انجام مراحل ذیل جهت دریافت تأییدیه ساخت و اجرای غرفه های خودساز الزامی است.

  1. انتخاب غرفه ساز دارای مجوز غرفه سازی و مورد تایید برگزارکننده
  2. تکمیل اطلاعات و درخواست مجوز ساخت غرفه از طریق سامانه
  3. ایداع وجه الضمان نقدی جهت ساخت و ساز غرفه
  4. ارائه بیمه نامه حوادث برای افرادی که در ساخت غرفه فعال می باشند
  5. ارائه سایر مدارک مورد نیاز برگزارکننده

47- نظر به اینکه زمان تحویل سالن تا افتتاح نمایشگاه حدود 3 روز می باشد، برگزارکننده مجاز است بنا به تشخیص خود فقط به غرفه هایی مجوز ساخت بر اساس طرح خاص دهد که طرح آنها از نظر برگزارکننده قابل اجرا با قطعات از پیش ساخته باشد. بدیهی است در صورت تأخیر در ساخت غرفه خسارتها و جرائم مراتب به عهده مشارکت کننده می باشد.

48- مدیریت طراحی و غرفه آرایی شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ایران و مدیریت فنی و مهندسی نمایشگاه مجاز به اعمال هرگونه تغییر در طرحهای ارائه شده می باشد. در صورتیکه مشارکت کننده تغییرات طرح را رعایت ننماید ، شرکت سهامی نمایشگاه بین المللی ایران و برگزارکننده حق دارند نسبت به تخریب غرفه اقدام و هزینه های مربوطه را از مشارکت کننده اخذ نمایند.

49- شرکت کننده اعلام می نمایـد کـه از کلیه مقررات ساخت و ساز غرفه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران و همچنین جرائم مربوطه،اطلاع کامل داشته و مفاد آن نیز مورد پذیرش وی می باشد.

50- براساس مقررات شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ، مشارکت کنندگانی که راساً به ساخت غرفه خود اقدام می نمایند، چنانچه علاوه بر سطح اشغال همکف، فضایی در قالب طبقه دوم به فضای غرفه اضافه نمایند، به ازای هر متر مربع فضای تحت پوشش طبقه مذکور، مبلغی معادل 50% هزینه طبقه همکف را به برگزارکننده پرداخت نماید.(حداکثر فضای مجاز برای طبقه دوم %30 سطح اشغال همکف غرفه می باشد.)

51- کلیه عملیات ساخت اسکلت غرفه ها نظیر جوشکاری ، نجاری و غیره در داخل سالن های نمایشگاه ممنوع می باشد و قطعات لازم برای ساخت غرفه ها بصورت آماده جهت مونتاژ و نصب وارد سالن نمایشگاهی می گردند.

A) شرکت کنندگانی که رأسا اقدام به ساخت غرفه خود نمایند موظف به پرداختد هزینه برق مازاد مصرفی خود را پرداخت می باشند.

B) شرکت کنندگانی که نیازمند به استفاده از برق بیش از حد استاندارد می باشند ، می بایست هزینه مصرف برق مازاد را پرداخت نمایند.

C) شرکت کنندگانی که رأساً اقدام به ساخت غرفه خود می نمایند می بایست نسبت به پرداخت هزینه خدمات نمایشگاهی در دوره غرفه سازی، اعلام شده از جانب برگزارکننده اقدام نمایند.

52- آماده سازی، آرایش غرفه ها و چیدمان کالا باید 24 ساعت قبل از افتتاح نمایشگاه تکمیل و به اتمام رسیده باشد و کلیه وسایل اضافی، نخاله ها و صندوق های خالی از محوطه نمایشگاه خارج شده باشد. در غیر اینصورت شرکت کننده موظف است به ازاء هر ساعت دیر کرد مبلغ ریال10،000،000 بعنوان خسارت به برگزارکننده، پرداخت نماید.

53- پس از آماده سازی و مفروش شدن سالنها تردد انواع خودرو در داخل سالنها و روی موکت ممنوع است. بدیهی است در صورت عدم توجه، پرداخت هزینه خسارت به عهده مشارکت کننده خواهد بود.

برق و تلفن:

 مشارکت کننده باید نقشه برق و مقدار برق مورد نیاز خود را تا 10 روز قبل از افتتاح نمایشگاه، در اختیار برگزارکننده قراردهد. هزینه مصرف برق مازاد بر تعهد برگزارکننده توسط کارشناسان فنی محاسبه و هزینه مربوطه از مشارکت کنندگان دریافت خواهد شد.

54- مقاومت سیم کشی های استفاده شده در غرفه ها محدود است ، لذا استفاده از وسایل پرمصرف مانند پروژکتور اضافی و وسایل نمایشی پر مصرف ممنوع است. در صورت نیاز به بهره گیری از اینگونه ابزار مشارکت کننده می بایست قبلا هماهنگی لازم با برگزارکننده بعمل آورد.

55- هزینه برق مصرفی بر اساس محاسبه معاونت فنی و مهندسی و برای هر غرفه بر اساس نرخ های ریالی و ارزی از شرکت کنندگان دریافت خواهد گردید.

56- نظر به اینکه محاسبات نهایی برق بعد از شروع برگزاری تهیه و قابل استناد می باشند، برگزارکننده می تواند علی الحساب مبلغی را به طور تقریبی دریافت نموده و در صورت نیاز پس از اتمام نمایشگاه با مشارکت کننده تسویه حساب نماید.

کتاب رسمی نمایشگاه، تبلیغات، عکاسی، کارت شناسایی و پارکینگ:

57- مشارکت کننده در صورت تمایل به درج اطلاعات شرکت خود، در کتاب رسمی نمایشگاه، می بایست پس از تسویه حساب کامل، فرم های مربوطه را به دو زبان فارسی و انگلیسی تکمیل و به همراه طرح آگهی مورد نظر خود تا 30 روز قبل از افتتاح نمایشگاه به برگزارکننده تسلیم نماید .در صورت عدم رعایت مهلت مقرر برگزارکننده نسبت به درج مطالب مشارکت کننده در کتاب رسمی، نمایشگاه مسئولیت نخواهد داشت.

58- انجام هر گونه تبلیغات در محوطه نمایشگاه و خارج از غرفه های اختصاصی مشارکت کننده، پس از هماهنگی و کسب مجوز از روابط عمومی شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ایران مجاز می باشد.

59- هرگونه عکسبرداری یا فیلم برداری از محوطه نمایشگاه و داخل سالنها پس از کسب مجوز از روابط عمومی شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ایران مجاز می باشد.

60- مشارکت کنندگان باید فرم های مربوطه به درخواست کارت شناسایی را 30 روز از افتتاح نمایشگاه، تکمیل و پس از تسویه حساب کامل، به برگزارکننده تسلیم نمایند. تعداد کارت شناسایی و پارکینگ متناسب با متراژ تحت پوشش غرفه شرکت کننده خواهد بود.

61- در ایام برگزاری نمایشگاه، حمل و نقل لوازم مورد نیاز (قابل حمل به صورت دستی) مشارکت کننده و همچنین تجهیزات پذیرایی به داخل محوطه نمایشگاه فقط صبح ها قبل از شروع کار نمایشگاه امکان پذیر است. در ساعات برگزاری نمایشگاه، تردد خودرو در محوطه نمایشگاه ممنوع است.

62- در صورت تمایل به بهره گیری از ابزار تبلیغاتی در نمایشگاه نوع و میزان تبلیغات میبایست قبلا به تایید برگزارکننده برسد.

خروج کالا:

63- خروج کالاهای نمایشی (غیر از اقلام شخصی قابل حمل بصورت دستی) از محوطه نمایشگاه در طول مدت برگزاری نمایشگاه ممنوع است لذا مشارکت کنندگان، از آوردن اقلام غیر ضروری اجتناب نمایند.

64- در پایان نمایشگاه، مشارکت کننده تنها پس از پرداخت کلیه صورت حسابها و اخذ برگه تسویه حساب نهایی می تواند کالای خود را در تاریخ مقرر از داخل سالن محل نمایشگاه و محوطه نمایشگاه بین المللی ایران خارج نماید. لذا کلیه شرکت کنندگان می بایست به منظور تسهیل و تسریع در خروج از محوطه نمایشگاه جهت دریافت مجوز لازم نسبت به انجام تسویه حساب کامل قبل از اتمام نمایشگاه اقدام نمایند.

65- مشارکت کنندگان باید حداکثر تا یک روز پس از پایان نمایشگاه نسبت به بسته بندی، خروج کالا و تخلیه غرفه های اختصاصی خود اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم توجه به این نکته و پس از پایان مهلت مقرر، برگزارکننده رأسا به تخلیه غرفه اقدام نموده و در خصوص هزینه های انبارداری، خسارت وارده و یا فقدان کالا هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت.

حوادث غیر قابل پیش بینی:

66- در صورت بروز هرگونه حادثه ای خارج از اختیار و کنترل برگزارکننده مانند جنگ، شیوع بیماری، زلزله و سیل و سایر حوادث طبیعی و کلیه حوادثی که ممانعت از آن از اختیار برگزارکننده خارج است که منجر به عدم برگزاری، تأخیر یا افزایش دوره برگزاری نمایشگاه شود، برگزارکننده در جهت حفظ منافع مشارکت کننده اقدام می نماید و عدم استرداد یا استرداد مبلغ ثبت نام تماماً یا بخشی از آن فقط طبق تشخیص برگزارکننده صورت پذیرفته خواهد بود . 

توافقات:

67- هر گونه توافق فی مابین شرکت کننده و برگزارکننده باید مکتوب و ممهور به مهر و امضاء طرفین باشد.

68- تاریخ برگزاری نمایشگاه بر طبق تقویم شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی تهران تاریخ 19 الی 22 مردادماه 1403 تعیین گردیده است. با توجه به لزوم پیروی از تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا، احتمال تغییر در تاریخ مذکور وجود دارد. بر این اساس مبالغ دریافتی به عنوان پیش پرداخت ثبت نام ،در صورت اعمال تغییر تاریخ، از جانب طرفین برگزارکننده و شرکت کننده به عنوان پیش پرداخت مشارکت در تاریخ برگزاری جدید تلقی خواهد گردید.

69- شرکت کننده متعهد میگردد کلیه ضوابط مربوط به رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغ شده ازجانب ستاد ملی مبارزه با کرونا و شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ایران را بطور کامل رعایت نماید. در غیر اینصورت کلیه عواقب قانونی احتمالی ناشی از عدم رعایت این امور را بدون اعتراض خواهد پذیرفت.

70- شرکت کننده با اقدام به تآیید مفاد مقررات مربوط به برگزاری این رویداد، رضایت و موافقت رسمی خود را در قبال دریافت پیامک های اطلاع رسانی و معرفی امکانات و خدمات قابل ارائه (در ارتباط با این رویداد) اعلام داشته و بر این اساس هرگونه اعتراضی در قبال دریافت احتمالی این نوع پیامک ها از جانب وی مسموع نخواهد بود.

71- کلیه کالاهای نمایشی (ارائه شده در غرفه ها) در ازای هر متر مربع تحت پوشش غرفه به مبلغ 25،000،000 ریال تحت پوشش بیمه حوادث (آتش سوزی، زلزله، سیل و ...) هستند. شرکت کنندگانی که بهای محصولات ارائه شده آنها بیش از مبلغ مذکور باشد، رأساً موظف به انجام بیمه حوادث جهت محصولات مذکور (بالاتر از سقف اعلام شده فوق) بوده و در صورت بروز هر گونه حادثه احتمالی، مسئولیت کامل عواقب و خسارات به عهده مشارکت کننده خواهد بود.

72- چنانچه هر یک از موارد فوق رعایت نگردد جریمه ای معادل هر مترمربع بر اساس متراژ 25،000،000 ریال برای مشارکت کننده منظور می گیرد و همچنین سال آینده از دریافت غرفه محروم می گردد.

73- فروش، تبلیغ فروش و معرفی پروژه جهت پیش فروش در کشورهای خارجی براساس قوانین ج.ا.ایران ممنوع بوده و در صورت مشاهده از ادامه فعالیت مشارکت کننده خاطی جلوگیری خواهد شد و بدیهی است تمامی عواقب و خسارات وارده به واسطه تخطی اc این امر متوجه مشارکت کننده مذکور می باشد.

امکانات عمومی نمایشگاه

1- ثبت نام بازدیدکنندگان

2- استفاده رایگان از پارکینگ‌های نمایشگاه

3- برق مصرفی (متعارف) غرفه‌ها

4- نصب سردر غرفه‌ها و بنرهای اطلاع‌رسانی داخل نمایشگاه

5- خدمات ماشین برقی جهت استفاده رایگان بازدیدکنندگان

6- موکت نو از نوع کج‌راه و نایلون راهروهای نمایشگاه

7- اتوبوس شهری جهت استفاده رایگان بازدیدکنندگان

8- پروتکل‌های بهداشتی در ایام شیوع بیماری کرونا

9- بیمه مسئولیت سالنهای تحت پوشش

10- لوح تقدیر یا تندیس مشارکت‌کنندگان

11- چاپ کارت غرفه‌دار، پوستر، کارت دعوت و ...

12- سیستم صوت سالن‌ها

13- مستندسازی نمایشگاه (فیلم، عکس و ...)

14- ناظرین فنی و اجرایی

15- ستاد خبری و پوشش رسانه‌ای

 

امکانات اختصاصی نمایشگاه

1- درج نام و مشخصات شرکت در سی‌دی یا کتاب نمایشگاه

2- اطلاع رسانی در فضای مجازی نمایشگاه

3- تحویل کارت دعوت

4- دعوت از مدعوین ویژه اعلام شده از طرف مشارکت کنندگان و ارسال کارت دعوت بوسیله پست سفارشی

5- نیم صفحه آگهی داخل سی‌دی یا کتاب

6-برگزاری نشست‌های تجاری و پذیرش هیأت‌های تجاری کشورهای هدف صادراتی

7- عضویت در باشگاه مشتریان نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه)

8- معرفی شرکت‌های حاضر در نمایشگاه توسط خبرنامه بانیان امید (اینستاگرام، واتس‌اپ و تلگرام)

 

تــوجــه

- طبق قوانین شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران در طول ایام برگزاری، ورود غذا خارج از محدوده نمایشگاه به داخل سالن های نمایشگاهی ممنوع می باشد.

- معرفی خدمات پس از فروش کالاهای خارجی جهت رفاه مصرف کننده توسط نمایندگان مجاز داخلی (با ارائه پروانه صنفی و معرفی نامه کتبی از شرکت مربوطه) و با رعایت عدم ارائه کالا و قطعات منفصله، مشمول پرداخت هزینه بصورت 30 درصد ارزی و 70 درصد ریالی می باشد.

- شرکت های تولید ایرانی که محصولات با برندهای خارجی تولید می نمایند چنانچه دارای پروانه ساخت و بهره برداری وزارت صنعت، معدن و تجارت باشند بصورت ریالی محاسبه گردد.

- مشارکت کننده بخش غرف ریالی صرفاً مجاز به ارائه و تبلیغ کالا، خدمات و فعالیت خود با نام ایرانی می باشد و در صورت عدم رعایت موضوع مشمول پرداخت هزینه بصورت ارزی می باشد. - شرکت های تولیدی بازرگانی ایرانی که بمنظور تولید و نمایش کالای تولید داخل و نیز کالای خارجی در نمایشگاه مشارکت دارند می بایستی کالا یا خدمات مربوط به بخش خارجی را در فضائی کاملاً متمایز و در متراژ تفکیک شده (با ابعاد استاندارد) از بخش داخلی و با رعایت حداقل متراژ (12 متر مربع) عرضه نمایند. در غیر اینصورت کل فضای غرفه بصورت ارزی محاسبه خواهد شد.

- با توجه به لزوم پیروی از تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا، احتمال تغییر در تاریخ برگزار نمایشگاه وجود دارد. بر این اساس مبالغ دریافتی به عنوان پیش پرداخت ثبت نام ،در صورت اعمال تغییر تاریخ، از جانب طرفین برگزارکننده و شرکت کننده به عنوان پیش پرداخت مشارکت در تاریخ برگزاری جدید تلقی خواهد گردید.

تاکنون فهرستی از خدمات مربوط به پیمانکاران شرکت سهامی نمایشگاهها یا نوع دیگری از خدمات به برگزارکنندگان اعلام نشده است. در صورتیکه از طرف شرکت سهامی نمایشگاهها نوعی از خدمات تا قبل از زمان برگزاری مصوب و به مجریان اعلام گردد، مبلغ خدمات مذکور طی فاکتور جداگانه تنظیم و از شرکت کنندگان دریافت خواهد گردید.

اطلاعات تماس مجری

  • محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران - ورودی شرقی سالن 5 (سالن ملل) - طبقه منفی یک - شرکت بانیان امید
  • 021-74501000
  • 021-74501000 - داخلی 601
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
Top